DESIGN WAND- EN TRAPBEKLEDING

VOOR IN HUIS OF ZAKELIJK IN WINKELS / KANTOREN

Bamboehout, een unieke luxe uitstraling!

WANDBEKLEDING VAN HOUT EN BAMBOE

Bent u uitgekeken op de afwerking van uw wanden in uw
woonkamer, keuken of slaapkamer en wilt u deze een nieuwe look geven? Geef een kamer of ruimte een andere uitstraling door uw wanden te bekleden. Trap En Tree heeft veel expertise als het gaat
om wandbekleding.

Maatwerk

Wandbekleding aangebracht door Trap En Tree kan uitgevoerd worden in (eiken-)hout of bamboe. De wandbekleding is in diverse tinten en uitvoeringen verkrijgbaar. Trap En Tree levert maatwerk
als het gaat om het bekleden van uw wanden en geeft graag advies
op maat.

Geen wand is immers hetzelfde. Om een goede prijsopgave te kunnen maken, is het van belang om een aantal zaken te verhelderen samen: de toestand van de wanden die bekleed dienen te worden, de afmetingen van de wanden en uiteraard uw wensen.

Trap En Tree komt graag bij u langs om de wanden te bekijken. Uit meegebrachte stalen kunt u bepalen welk materiaal, welke kleur en mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen. Zodra alles opgemeten is, wordt er een prijsopgave gemaakt. Vervolgens beslist u of u Trap En Tree kiest als partner om uw wanden in een nieuw jasje te steken. Inspiratie opdoen?
Bekijk onze Projecten.

Trap En Tree werkt met het FSC-label

Trap En Tree werkt uitsluitend met
duurzame materialen
van optimale kwaliteit!

Bovendien draagt het hout waarmee Trap En Tree werkt het FSC-label. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC wordt gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, en daarin is FSC uniek! Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label.

Bamboe

Bamboe is eveneens een ecologisch verantwoord product. Bamboe is een grassoort in plaats van een houtsoort, maar het heeft wel de kenmerken van een houtsoort. Door het enorme groeitempo is het een haast onuitputtelijke grondstof. Het heeft wel een even zo natuurlijke en warme uitstraling als tropisch hardhout.
Massief bamboe is echter twee maal zo hard als eiken, en daarmee ook een mooie duurzame oplossing voor wandbekleding.

Voordelen Trap En Tree

Trap En Tree heeft veel ervaring in het bekleden van wanden. Uitgangspunt is om binnen zo min mogelijk overlast te veroorzaken. (Zaag-)werkzaamheden worden buiten uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles netjes opgeruimd.

Wat krijgt u als u kiest voor traprenovatie via Trap En Tree:

  • een scherpe prijs;
  • een gedegen advies afgestemd op uw wensen;
  • een duurzame oplossing;
  • een trap die er als nieuw uitziet;
  • traprenovatie in 1 dag zonder overlast.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Trap En Tree?
Vul onderstaand formulier in, en wij bellen u terug voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.