top of page
wandbekleding-deuren-2.jpg
IMG_0171.jpg
traprenovatie-maatwerk.jpg
Groningen (8).jpg
Versailles panelen (1).jpeg

FSC® label

Arrow Down

Trap En Tree werkt zo veel mogelijk met duurzame materialen van optimale kwaliteit! Een trap wordt intensief gebruikt en moet tegen een stootje kunnen. Bovendien draagt het hout waarmee Trap En Tree werkt het FSC®-Label. De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC wordt gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, en daarin is FSC uniek! Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC label.

Trap en Tree is sinds 4 november 2015 FSC® gecertificeerd onder registratienummer :SCS-COC-000652-ZE

Door samen te werken met enkele toonaangevende leveranciers van eikenhout in Europa kunnen wij vrijwel elk eiken parkettype onder dit FSC certificaat leveren. Of het nu gaat om trapbekledingen van hout, overzettreden en harpstukken. Maar ook houten wandpanelen, eiken parketvloeren zoals 2 of 3 laags lamelparket, massief parket en industrieel hoogkant van 10 en 22 mm dik.

Wij leveren een groot deel van het hout onder FSC100%.

De basismaterialen zoals multiplex, spaanplaten e.d. kunnen wij leveren als FSC Mix 70%.

Op dit moment is het grootste deel van alle door Trap En Tree uitgeleverde producten FSC gecertificeerd materiaal. Trap en Tree heeft FSC materialen geleverd voor diverse projecten zoals bijvoorbeeld bij New Energy Academie in Groningen en Singer Theater in Laren.

*Vraag naar onze FSC-gecertificeerde producten.

fsc-keurmer-hw.jpg
bottom of page