top of page
zandvlietcollege-trap-vloer.jpg
Barnwood wandpanelen (4).JPG
Particulier trap rondom bekleed.JPG
IMG_0715.jpg
ralph-vloer.jpg

Werkwijze

Arrow Down

Traprenovatie is maatwerk

Traprenovatie is voor iedere trap anders. Trap En Tree geeft u graag advies op maat. Om de kosten van een traprenovatie goed te kunnen bepalen zijn een aantal zaken van belang: de toestand van de huidige trap, de afmetingen van trap en natuurlijk uw wensen.

Trap En Tree heeft veel expertise als het gaat om traprenovatie. Nagenoeg elke trap kan gerenoveerd worden. Uitgangspunt is om binnen zo min mogelijk overlast te veroorzaken. (Zaag-)werkzaamheden worden daarom buiten uitgevoerd. Na de traprenovatie wordt alles netjes opgeruimd.

16. Friesland Campina_2.jpg

Wandbekleding is maatwerk

Trap En Tree levert maatwerk als het gaat om het bekleden van uw wanden en geeft graag advies op maat. Geen wand is immers hetzelfde. Om een goede prijsopgave te kunnen maken is het van belang om een aantal zaken te verhelderen: de toestand van de wanden die bekleed dienen te worden, de afmetingen van de wanden en uiteraard uw wensen.

Wandbekleding aangebracht door Trap En Tree kan uitgevoerd worden in (eken-)hout of bamboe. De wandbekleding is in diverse tinten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten

cocos-hexagon.jpg
smoke-1.jpg
cocos-brick-sanded.jpg
castle-brown-1.jpg
edge-cocos.jpg
eiken-rustiek-2.jpg
wandbekleding-cocos.jpg
sand-cocos.jpg

Wij bekleden trappen van hout, staal en beton met een houten

of bamboe bekleding van alle denkbare parketsoorten en patronen.

De diverse parket typen zoals: massief hout, 2/3 lagen parket, duoplanken, mozaïek, hoogkant, e.d. kunnen in de meest voorkomende houtsoorten en bamboe varianten worden toegepast als trapbekleding, wel of niet voorzien van neuslat en atntislip voorziening.

bottom of page