top of page

Eigen import van het beste/mooiste hout, direct de voordeligste leverancier!

Arrow Down
home

Meer dan alleen trappen

TRAP EN TREE IS INGESPRONGEN OP DE TOENEMENDE VRAAG

VOOR HET RENOVEREN EN BEKLEDEN VAN BESTAANDE TRAPPEN,

VEELAL IN COMBINATIE MET HET BEKLEDEN VAN WANDEN EN DESIGN MEUBELS.

ZOWEL VOOR DE ZAKELIJKE ALS DE PARTICULIERE MARKT.

eiken-rustiek-2.jpg

Leverancier

Trap en Tree is leverancier van eiken meerlaags parket & samengestelde panelen. Dé leverancier voor uw design trapbekleding. Door onze samenwerking met enkele toonaangevende parketbedrijven zijn wij in staat sneller en prijstechnisch gunstiger te werken.

slide-2.jpg

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Geen enkel project is hetzelfde, ieder project is uniek en behandelen wij als zodanig. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u adviseren en geschikte oplossingen aandragen. Of het nu gaat om vloeren, wanden of trappen.

fsc-hout.jpg

Natuurlijk...

Sinds 2015 is Trap en Tree FSC® gecertificeerd en zetten wij ons in voor duurzaam verantwoord bosbeheer. Zo werken wij uitsluitend met duurzame materialen van optimale kwaliteit. Al onze materialen zijn herkenbaar aan het FSC-label.

OVER

Trap en Tree is gespecialiseerd in het bekleden en renoveren van bestaande trappen. Daarnaast hebben wij onze espertise vergroot in het maken van onder andere gebogen plinten, luchtdoorlatende panelen, speciale welstukken en plafond panelen. Kortom, bij Trap en Tree heeft u een scala aan mogelijkheden, alles op het gebied van hout.

Van vloer tot plafond, van wand tot trap. Wij beschikken over veel ervaring om uw producten op een verantwoorde en kwalitatief goede manier te produceren. Daarnaast speelt duurzaamheid ook een toonaangevende rol in ons werk. 

Kiest u voor Trap en Tree, dan kiest u voor kwaliteit!

ABOUT
PROJECTS

PROJECTEN

+
CLIENTS

CLIENTS

CONTACT
bottom of page